Yoga

Yoga betyder förening på Sanskrit och syftar till en förening mellan kropp och sinne eller föreningen mellan varje individuell människa och omgivningen. Målet är att nå ökad balans i livet och känna större samhörighet med den värld vi faktiskt lever i.

Yoga för hjärtat

Hjärtats kvalité är icke dömande, acceptans när du accepterar dig själv så som du är accepterar du även andra. Du vet att du är i hjärtat när du känner dig tillfreds samtidigt som du har en riktning, en målmedvetenhet.

Yoga övningarna hjälper dig att komma in i kroppen och känna dig hemma samtidigt som de stärker din aura, ditt beskydd. Meditationens lugnande effekt gör det möjligt att eliminera onödiga tankar och känslor, så att du kan vara mer i nuet och uppleva dina känslor tydligare.

Avslutas med mindfulness baserad avslappning för en djupare kroppsavslappning.

Fri från stress 8 veckors kurs
8 veckors kurs, yoga för hjärtat, meditation för hjärtat avslutas med mindfulness baserad kroppsavslappning för en djupare kroppsavslappning.

Kursstart; 2/9 – 21/10 måndagar 17.30 – 19.00 kostnad 1700 kr

Referenser från vårens kurs
Det här är den bästa investeringen i mig själv jag gjort på länge eller någonsin Tack fina Annika
Tack så innerligt för dessa träffar. Detta/ du har fått mig att må mycket bättre ser inte livet i grå/svart länge. Du är guld värd.

Familjeyoga

Barn 4-9 år vuxna i alla åldrar, på familjeyoga gör vi rörelser efter en saga som jag berättar. Efter sagan blir det magisk olja på pannan följt av avslappning, vi avslutar med någon rolig lek

Familjeyoga 8 veckors kurs
Kursstart 5/9 – 24/10 torsdagar 16.00 – 17.00 kostnad 1600 priset inkluderar 1 vuxen 1 barn.


Sperlingsg. 5, Halmstad • 0735-08 98 11 


Hemsida av Webbolo